fbpx
×

PODPORA

JAK POPTAT SLUŽBY AGENTURY PLAVEC MEDIA

1Klikněte na „Poptat služby“
2Vyplňte poptávku
3Ozveme se vám zpět

Pokud vám nejde vyplnit či odeslat formulář, kontaktujte nás prosím na telefonním čísle +420 602 10 82 10 nebo na e-mailové adrese obchod@plavecmedia.cz Děkujeme vám!

OTEVÍRACÍ DOBA

Po-Pá 8:00 – 19:00
So 9:00 – 17:00
Neděle po vzájemné domluvě.

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o používání cookies

Provozovatelem této webové stránky, je společnost Plavec Media s.r.o., se sídlem Mlýnská 22/4, Praha 6, 16000, IČ: 05837405 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení webových stránek www.plavecmedia.cz.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Seznam, Facebook.

 

Tato webová stránka používá cookies

K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

 

Co jsou to cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

 

Kódy třetích stran

Na tomto webu trvale používáme kódy od společností Google a Facebook, které nám pomáhají analyzovat, kam návštěvníci chodí a jak se na tomto webu chovají. Při probíhajících kampaních se mohou na webu krátkodobě objevit i kódy dalších měřicích nástrojů.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Plavec Media s.r.o., se sídlem Mlýnská 22/4, Praha 6, 16000, IČ: 05837405 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem nabídky zboží či služeb, uzavírání a plnění smluvních závazků. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Plavec Media s. r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Správce shromažďuje na svých webových stránkách také soubory cookies.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na adresu obchod@plavecmedia.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Plavec Media s.r.o..

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: Hubspot, Google, Facebook, Instagram, Seznam.cz.

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost Plavec Media s.r.o., se sídlem Mlýnská 22/4, Praha 6, 16000, IČ: 05837405 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • cookies
  • IP adresa

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě plnění smlouvy za účelem vyplnění Kontaktního formuláře, kterým je poslána nezávazná poptávka na služby poskytované společností Plavec Media s.r.o.. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, IČ, DIČ, e-mail, IP adresa a cookies je možné zpracovat na základě oprávněného zájmu za účelem rozesílání e-mailových newsletterů. Tyto údaje budou Správce zpracovány po dobu 3 let.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Plavec Media s. r.o., tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • poskytovatel webového rozhraní
  • poskytovatel informačního systému
  • poskytovatel marketingového softwaru
  • poskytovatel služby
  • poskytovatel aplikace
  • poskytovatel služeb k rozesílce tiskovin
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Správce shromažďuje na svých webových stránkách také soubory cookies.

Proti sbírání osobních údajů má uživatel možnost vznést námitku s nesouhlasem, a to například zasláním e-mailu na adresu obchod@plavecmedia.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Plavec Media s.r.o..

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Poskytovatel softwaru: Hubspot

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vznést námitku
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Chcete profesionální marketingové řešení? Pojďme si o tom promluvit.

Obraťte se na nás a společně sestavíme úspěšnou strategii pro váš digitální marketing. Vyplňte formulář a my se vám obratem následující pracovní den ozveme s návrhem schůzky nebo případně telefonátu.

Další variantou jak je možné se s námi spojit je telefonicky na čísle +420 602 10 82 10 nebo e-mailem obchod@plavecmedia.cz Budeme se těšit na případnou spolupráci.

TOP